Cafetaria

Introductie tot Bakker Bart: Een Heerlijke Traditie

Introductie tot Bakker Bart: Een Heerlijke Traditie

Als het gaat om verse, hoogwaardige bakkerijproducten in Nederland, is Bakker Bart een naam die opvalt. Met een lange geschiedenis van bakkerij-excellentie is deze gerenommeerde keten een vaste waarde in veel steden en dorpen. Bekend om zijn versgebakken brood, gebak en sandwiches, heeft Bakker Bart een loyale klantenkring opgebouwd. In dit blogbericht verkennen we twee […]

Introductie tot Bakker Bart: Een Heerlijke Traditie Meer lezen »

Waarom we steeds minder het broodje kroket op de kaart zien staan

De kroket, wie kent deze niet?  De gefrituurde snack waarbij een vulling is gerold in een laag paneermeel. De hartige gefrituurde lekkernij zie je het meest in snackbars, frituren en lunchrooms. In restaurants wordt het geserveerd met frieten en salade. Het bekende gefrituurde rolletje vleesragout is een geliefde snack die je op de hand, op

Waarom we steeds minder het broodje kroket op de kaart zien staan Meer lezen »